Arbejdet med terapi

Jeg har arbejdet meget med individuel terapi og gruppeterapi af både børn, unge og voksne. Jeg brænder for at give den hjælp, der er nødvendig og meningsfuld for den enkelte.

I mange år har jeg arbejdet med højt specialiseret OCD-behandling og bred udredning af psykiatriske problemstillinger som psykolog i Børne- og Ungdomspsykiatrien, Psykiatrisk Hospital i Risskov.

Jeg har desuden arbejdet i Voksen-psykiatrien i Region Midt, hvor jeg arbejdede med udredning og behandling af psykose, depression og angst.

Udover det har jeg fra tidligere ansættelse i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning) erfaring med et bredt spektrum af vanskeligheder hos børn og børn-forældreproblematikker.

Konsultation af virksomheder og institutioner

Jeg har i en årrække arbejdet organisationspsykologisk med et særligt fokus på trivsel i arbejdslivet i en arbejdsmiljørådgivningsvirksomhed. Opgaverne var centreret om psykisk arbejdsmiljø og kunne udmønte sig i undervisning, kortlægning og krisehåndtering. Jeg har fortsat mange samtaleforløb med voksne med udfordringer ift. arbejdslivet – fx stress, sygemelding eller konflikter.

Klientudtalelser

Mor til 14 årig dreng

I coronatiden blev den generthed, der altid har præget ham til ubehag og undgåelse for mange ting i hverdagen, og feks. at sove andre steder end hjemme var udelukket. Det var rigtig svært at komme ud hvor der var andre mennesker. Han fik hurtigt tillid til Else og de fik en fundet en måde øve og Else heppede, så han fik mere mod og lyst til ting. Han kan nu meget mere med venner, han er slet ikke så bekymret, og nu kan hele familien også igen komme ud at rejse!

Kvinde 22 år som tidligere havde været i OCD behandling

I mit forløb hos Else hjalp hun mig af med den sidste ocd. I dag er jeg symptomfri. Det gjorde hun bl.a ved at give mig lektier for, hvor jeg skulle eksponere mig for mine udfordringer. Det som Else specielt hjalp mig med, var den angst der frembrød efter ocd’en var væk. Her var hun som behandler meget konstruktiv og ærlig. Hun hjalp mig med, ikke at bruge al min tid på angst, og fik mig til at tro på, at den ligesom ocd’en ikke behøver være en permanent følgesvend.

Kvinde 61 år som havde været udsat for krænkende episode på jobbet

Jeg var så rystet, jeg kunne slet ikke kende mig selv, jeg plejer nok at kunne klare modgang, så jeg følte mig oven i købet også forkert over at have det så dårligt. Jeg fik hjælp til at kunne være i mig selv, og forstå min egen reaktion. Jeg fik støtte og gode råd, så der kom der ro på, og jeg blev afklaret med, hvordan jeg skulle komme videre. Det har været en kæmpe hjælp og jeg har fundet mit glade jeg igen. Jeg giver min bedste anbefaling.